[×]

Magenta a nappaliba? Avagy milyen színeket válasszunk Otthonunk berendezésekor?

Posh-Trend - Premium Furniture - 2023. szeptember 29.

 

 Otthonunk berendezése hosszú távú projekt, és jó ideig meghatározza az otthon töltött időnk hangulatát és minőségét, ezért különösen fontos a harmonikus, kellemes környezet. Hogy mennyire kell az év színét egy új ház berendezésekor követni, az egy sarkalatos kérdés, lakberendezői szemmel nézve, csak annyira szabad ezt alkalmazni, amennyire a házban élők személyes ízlésének megfelel, illetve a kevesebb több elvét követve.

A mai trendek a letisztult minimál design szürke-bézs színei mellett hangsúlyozzák, hogy szükség van valamilyen valódi színre is, hogy a házunkat élettel töltse meg. De vajon mekkora felületen jelenjen meg például egy magenta szín, mint a 23-as év színe? Ha épp szeretjük is ezt a színt, jó-e az, ha a nappalinkba helyezett nagy méretű kanapé, vagy egy modern hálószobai enteriőrben egy óriás fejvéges ágy pompázik Viva Magenta színeiben?  S bár igen, ez ízlés kérdése, létezik erre ennél konkrétabb válasz is. Szakmai szempontból érdemes ezekkel a markáns színekkel óvatosan bánni és főként inkább a kiegészítők színeibe belevinni.

Egy-egy extrább, élénkebb szín egy ideig feltölt minket vidámsággal, jó érzéssel, de az idő múlásával előfordulhat, hogy zavaróan uralja a teret, azaz egy-egy domináns szín hamar megunható.

Extra színű díszpárnák, fotelek és kisebb lakberendezési kiegészítők alkalmazásával évről évre trendivé varázsolhatjuk otthonunk hangulatát, a nagyobb méretű bútok kanapék, franciaágyak- visszafogott színei mellett. Így maradhat hosszú távon otthonunk éke egy visszafogottabb színű prémiumkanapé és a hálószobai enteriőr meghatározó részét képező domináns méretű franciaágy.

Gyere el Bemutatótermünkbe és alkossuk meg együtt álamit bútorát!

Posh-Trend   -  Prémium Furniture

Showroom: 1037 Budapest, Bécsi út 267.