[×]

Franciaágyat keresel? Egyedi megjelenést, Prémium minőségben?

Posh-Trend - Premium Furniture - 2023. október 5.

De mitől lesz igazán különleges? 

Ha valami igazán egyedit szeretnél akkor Mi vagyunk a legjobb választás!

Az egyedi ágyat gyártók közül egyedülállóak vagyunk abban, hogy van saját Bemutatótermünk, ahol meg tudod nézni élőben az eddig esetleg csak terveken vagy fotókon látott mintázatokat, meg tudod nézni a munkánk minőségét illetve az extrábbnál-extrább egyedi designlehetőségeket, melyekkel egyedivé és prémiummá teheted a hálószobai enteriőrödet.
Bemutatóterünkben rengeteg anyag közül tudsz választani, bársonyok, bútorszövetek, vízzel tisztítható aqua clean szövetek, különleges minőségi anyagok, textilbőrök és valódi bőrök széles választékából tudod kiválasztani az ágyak bevonóanyagát. A szövetválasztásnál különösen fontos, hogy megtapintsd a textiliát és a hálószobában használni kívánt színek különböző árnyalatait a többi anyaggal összenézd.
Bemutatótermünkben át tudod beszélni kollégáinkkal, hogy mekkora lenne az ideális fejvégméret, ágyméret, milyen egyedi specifikációkat szeretnél bele, például fejvégbe épített olvasólámpát, fejvégbe integrált kapcsolókat, az ágy alatti és fejvég körüli led fényeket, fémdekor elemeket, az ágyhoz passzoló lebegő éjjeli szekrényeket.

Mert ezektől az egyedi választásoktól lesz prémium egy hálószobai kialakítás!

Nálunk minden legyártott franciaágy egyedi igények szerint készül, pont a Te hálószobád paramétereihez igazodik.

Gyere el Bemutatótermünkbe és alkossuk meg együtt álamit bútorát!

Posh-Trend   -  Prémium Furniture
Showroom: 1037 Budapest, Bécsi út 267.