[×]

Újítsd meg Ősszel bútoraidat!

Posh-Trend - Premium Furniture - 2023. október 17.

 

Bár sokáig kitartottak a nyári meleg napok, de így október közepén idén is eljött az ősz, minden jellegzetes illatával, színével, bensőséges hangulatával. Egyre több időt töltünk otthonunkban, melynek meghittsége újra főszerepet kap mindennapjainkban, s ez így lesz késő tavaszig, mikor is újra a kinti programok kerülnek majd előtérbe.

Belső ritmusunk is kezd ebben az időszakban lenyugodni, már nem a nyári pezsgés, nyüzsgés hangulatában érezzük jól magunkat, inkább az elmélyülés időszaka ez, így a komolyabb, nagyobb megfontolást igénylő vásárlásainkat is szívesen tesszük erre az időszakra, s vágunk bele lakberendezéssel kapcsolatos projektjeinkbe.

Otthonodat kellemesebbé teheted modern prémium kanapéinkkal, az unalmas falfelületeket feldobhatos designfalpaneleinkkel, illetve békét és nyugalmat sugárzó tereket hozhatsz létre falpaneleink hangelnyelő képességének és harmónikus stílusának segítségével.

A hálószoba meghittsége is ezekben a hónapokban kerül középpontba, így luxus hatású prémium franciaágyainkkal, falpaneles  hálószobai megoldásainkkal varázslatos hatást érhetsz el.

Kollégáink szívesen segítenek a formák, anyagok, színek kiválasztásában, Bemutatótermünkben kellemes környezetben tekintheted meg luxus franciaágyainkat, prémium kanapéinkat, rengeteg kiállított falpanel mintázatból és több ezer féle anyagból válogathatsz.

Gyere el hozzánk, várunk szeretettel!

Posh-Trend   -  Premium Furniture

Showroom: 1037 Budapest, Bécsi út 267.